
Výběr
SDG 2 Vymýtit hlad, dosáhnout potravinové bezpečnosti a zlepšení výživy, prosazovat udržitelné zemědělství
SDG 7 Zajistit přístup k cenově dostupným, spolehlivým, udržitelným a moderním zdrojům energie pro všechny
SDG 14 Chránit a udržitelně využívat oceány, moře a mořské zdroje pro zajištění udržitelného rozvoje


2.2.1 Rozšíření zpomalení růstu (výška pro věk <-2 standardní odchylky od mediánu Standardů pro vzrůst dětí WHO (WHO Child Growth Standards)) u dětí do 5 let věku

2.2.2 Rozšíření podvýživy (váha pro výšku >+2 nebo <-2 standardní odchylky od mediánu Standardů pro vzrůst dětí WHO (WHO Child Growth Standards)) u dětí do 5 let věku, podle druhu (vyčerpání a nadváha)

2.2.3 Prevalence anémie u žen ve věku 15 až 49 let podle stavu těhotenství (v procentech)

2.3.1 Objem výroby na pracovní jednotku podle třídy velikosti zemědělského/pasteveckého/lesnického podniku

2.3.2 Průměrný příjem malovýrobců potravin podle pohlaví a podle původnosti (domorodosti, přirozeného a původního výskytu lidí na daném místě)

2.4.1 Podíl zemědělské půdy, na které se provozuje produkční a udržitelné zemědělství

2.a.1 Ukazatel zaměření na zemědělství u vládních výdajů

2.b.1 Dotace zemědělského vývozu

2.c.1 Ukazatel anomálií v cenách potravin

7.b.1 Instalovaná kapacita výroby energie z obnovitelných zdrojů v rozvojových a rozvinutých zemích (ve wattech na obyvatele)

14.1.1 (a) Index eutrofikace pobřežních vod; a (b) hustota plovoucích plastových odpadů

14.2.1 Počet zemí využívajících přístupy založené na ekosystémech k řízení mořských oblastí

14.3.1 Průměrná kyselost moře (pH) měřená na odsouhlaseném souboru reprezentativních měřících stanic

14.4.1 Podíl zásob ryb, které se pohybují v rámci biologicky udržitelného stavu
