
Výběr
SDG 2 Vymýtit hlad, dosáhnout potravinové bezpečnosti a zlepšení výživy, prosazovat udržitelné zemědělství
SDG 8 Podporovat trvalý, inkluzivní a udržitelný ekonomický růst, plnou a produktivní zaměstnanost a důstojnou práci pro všechny
SDG 14 Chránit a udržitelně využívat oceány, moře a mořské zdroje pro zajištění udržitelného rozvoje


2.2.1 Rozšíření zpomalení růstu (výška pro věk <-2 standardní odchylky od mediánu Standardů pro vzrůst dětí WHO (WHO Child Growth Standards)) u dětí do 5 let věku

2.2.2 Rozšíření podvýživy (váha pro výšku >+2 nebo <-2 standardní odchylky od mediánu Standardů pro vzrůst dětí WHO (WHO Child Growth Standards)) u dětí do 5 let věku, podle druhu (vyčerpání a nadváha)

2.2.3 Prevalence anémie u žen ve věku 15 až 49 let podle stavu těhotenství (v procentech)

2.3.1 Objem výroby na pracovní jednotku podle třídy velikosti zemědělského/pasteveckého/lesnického podniku

2.3.2 Průměrný příjem malovýrobců potravin podle pohlaví a podle původnosti (domorodosti, přirozeného a původního výskytu lidí na daném místě)

2.4.1 Podíl zemědělské půdy, na které se provozuje produkční a udržitelné zemědělství

2.a.1 Ukazatel zaměření na zemědělství u vládních výdajů

2.b.1 Dotace zemědělského vývozu

2.c.1 Ukazatel anomálií v cenách potravin

8.3.1 Podíl neformální zaměstnanosti na celkové zaměstnanosti, podle sektoru a pohlaví

8.7.1 Podíl a počet dětí ve věku 5–17 let, které jsou zapojeny do dětské práce, podle pohlaví a věku
