
SDG 2 – Vymýtit hlad, dosáhnout potravinové bezpečnosti a zlepšení výživy, prosazovat udržitelné zemědělství
2.1.1 Rozšíření nedostatečné výživy
Nedostupný
2.1.2 Rozšíření středního až vážného nedostatku potravin u obyvatelstva podle stupnice zkušenosti s nedostatkem potravin (Food Insecurity Experience Scale = FIES)
Nedostupný
2.2.1 Rozšíření zpomalení růstu (výška pro věk <-2 standardní odchylky od mediánu Standardů pro vzrůst dětí WHO (WHO Child Growth Standards) u dětí do 5 let věku
Nedostupný
2.2.2 Rozšíření podvýživy (váha pro výšku >+2 nebo <-2 standardní odchylky od mediánu Standardů pro vzrůst dětí WHO (WHO Child Growth Standards) u dětí do 5 let věku podle druhu (vyčerpání a nadváha).
Nedostupný
2.2.3 Prevalence anémie u žen ve věku 15 až 49 let podle stavu těhotenství (v procentech)
Nehodnocený
2.3.1 Objem výroby na pracovní jednotku podle třídy velikosti zemědělského/pasteveckého/lesnického podniku
Nedostupný
2.3.2 Průměrný příjem malovýrobců potravin podle pohlaví a podle původnosti (domorodosti, přirozeného a původního výskytu lidí na daném místě)
Nedostupný
2.4.1 Podíl zemědělské půdy, na které se provozuje produkční a udržitelné zemědělství
Nehodnocený
2.a.1 Ukazatel zaměření na zemědělství u vládních výdajů
Nerelevantní
2.b.1 Dotace zemědělského vývozu
Nerelevantní
2.c.1 Ukazatel anomálií v cenách potravin
Nedostupný